CV

Download CV

Projectmanager online  a.i. - Malmberg

Binnen Malmberg ben ik bezig met de implementatie van DevOps binnen de ICT afdeling. DevOps een samenvoeging van development en operatie, waarbij een nieuw team ontstaat dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het beheer van een applicatie of product.

Hiernaast hou ik me nog bezig met de ontwikkeling van Familie Pluym een oefenapp voor kinderen (www.malmbergvoorthuis.nl)

Online projectmanager ai – Bureau ICE

Binnen Bureau ICE verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de Toets.nl.

Projectmanager a.i. - PBNA

PBNA is een examenbureau onder de vlag van Reed Business. Ik begeleid daar de implementatie van een nieuw backoffice systeem (Viper) waarmee PBNA beter in staat is haar klanten en examenkandidaten te bedienen.

Online projectmanager/productowner a.i. - Reed Business Media

Doetinchem

Als online (business) projectmanager/productowner heb ik samen met een scrumteam een innovatief nieuw product neergezet: Boerderij op Maat. Een gepersonaliseerd dashboard voor de boer, dat hem ondersteunt in zijn werkproces met geavanceerde weerbarometers, marktprijzen op maat en content op sector. In mijn rol als productowner heb ik samen met een stuurgroep en redactie de inhoud en uitwerking van het dashboard bepaald. Daarnaast stuur ik in samenwerking met de scrummaster een team van developers aan om te zorgen dat er binnen tijd en budget een mooi product opgeleverd wordt. Versie 1.0 van het dashboard is op 3 oktober gelanceerd (in een besloten gedeelte) en wordt doorontwikkeld.

Online Projectmanager a.i - Humanity House

Den Haag

Voor HumanityHouse verantwoordelijk voor de totstandkoming van de nieuwe website www.humanityhouse.org. Na 2 jaar was het tijd voor HumanityHouse om de website te vernieuwen. Ik heb de bureauselectie gedaan en het traject van interactie ontwerp tot livegang begeleid.

Online projectmanager a.i. –  eFocus

Binnen de vestiging Amersfoort verantwoordelijk voor het projectmanagement van een drietal projecten voor Prominent; Molenaar.nl, Molenaarwelzijnswinkel.nl en Prominent.nu. Voor de Prominent projecten wordt gebruik gemaakt van Adobe CQ5 en Hybris.

Programmamanager a.i. –  Medicore

Utrecht Area, Netherlands

Verantwoordelijk voor het programma van herbouw van de bestaande software. Daarnaast mede-verantwoordelijk voor de implementatie van scrum op de developmentafdeling van Medicore.

Online projectmanager a.i. –  eFocus

Utrecht Area, Netherlands

Binnen de vestiging Utrecht heb ik me de eerste drie maanden bezig gehouden met verschillende klanten (o.a. Gazelle, Dartagnan, Rabobank), daarna meeverhuisd naar vestiging Amersfoort en met een klantteam de doorontwikkeling van het online platform van C1000 begeleid.

Online projectmanager a.i. –  Born05

Verantwoordelijk binnen Born05 voor het project- en accountmanagement voor Vodafone

http://www.startsmartbusiness.nl

http://www.clearonline.nl

Manager Operations a.i. –  Vayday

Online projectmanager a.i. –  Sanoma Uitgevers

Online projectmanager a.i. –  Lukkien

Online projectmanager a.i. –  Enrise

Online projectmanager a.i. –  Puurpxl

Verantwoordelijk voor het projectmanagement, klantcontact en aansturing van het team. Gewerkt voor o.a. klanten als Zonnebloem, TNT en Consumentenbond.

Online projectmanager a.i. –  BV Programmabladen AKN

Verantwoordelijk voor het online (technisch) projectmanagement voor Televizier.nl. Deze portal is begin 2008 gelanceerd en ik heb nieuwe releases, campagnes e.d. begeleid met als doel een hogere conversie alsmede het genereren van meer traffic.

Online projectmanager a.i. –  Lukkien

Projectmanagement op de afdeling Interactive. Bestaande uit klantcontact, aansturing van een team interne developers en externe leveranciers.

Projecten:
www.newcolt.com
www.lancer-sportback.eu
www.slankie.nl
www.charmingbytisento.com
www.mijnstijlvanslapen.nl

Online projectmanager a.i. - NewRulez

Ingehuurd als aanvulling op de tijdelijke ondercapaciteit in het projectmanagementteam. Taken bestonden voornamelijk uit het aansturen van externe partijen voor zowel de ontwikkeling van nieuwe projecten als onderhoud op bestaande websites.

Online projectmanager a.i. –  Techtribe

Online projectmanagement ten behoeve van het Artsennet project dat uitgerold werd onder de vlag van Reed Elsevier Gezondheidzorg. Gefungeerd als aanspreekpunt tussen verschillende externe partijen en interne ontwikkelaars.

Online projectmanager a.i. –  Kieskeurig

Online projectmanagement ten behoeve van het voortraject van de nieuwe Kieskeurig.nl. Verantwoordelijk voor de begeleiding van externe partijen en de business.

Online projectmanager a.i. –  Nu.nl

Verantwoordelijk voor online projectmanagement binnen Nu.nl. Naast de bekende www.nu.nl zijn er in korte tijd veel verschillende verticals opgericht. Onder andere betrokken bij onderstaande projecten:

www.nusport.nl
www.nutvgids.nl
www.nubijlage.nl
www.nuzakelijk.nl
www.nukaart.nl
CMS selectie nu.nl

Online projectmanager a.i. –  Ilse Media

Initieel ingehuurd als projectcoördinator, echter na een korte periode verantwoordelijk voor online projectmanagement voor verschillende business units. Tevens betrokken bij het in kaart brengen en verbeteren van de processen tussen business en ICT.

Online projectmanager a.i. –  Sanoma Uitgevers

In combinatie met Ilse Media verantwoordelijk voor het online projectmanagement voor de corporate site van Sanoma alsmede meerdere projecten binnen het vrouwencluster.

Projecten:
www.sanoma-uitgevers.nl
www.maakjezo.nl
www.viva.nl
www.styletoday.nl